Keresés ebben a blogban

2010. szeptember 18., szombat

Kevin 11 (Kevin Levin)

Kevin a félig ember, félig osmosian fiúcska képes arra, hogy elnyeljen és azonosuljon anyagokkal. Így kerül kapcsolatba Bennel. Miután Ben is kiismeri a fiút, egy vita során Kevin megpróbálja elszívni erejét. Ez azonban csak félig sikerül: a 10 alaphős közül Kevin megszerzi lánglovag erejének egy részét.
10 cm-es Kevin alapfigura

Kevin elszívta Lánglovag energiáját
Úgy tűnik, kibékíthetetlen ellenségek lettek. Harcaik során Kevin Ben egyre több képességét szívja magába. Azonban idővel elveszíti képességét, hogy újra emberré változhasson. Kevinből így lesz Kevin 11, mint ahogyan ez az 5 cm-es micro figurámon és a az 1" sumo és az 1" pezsga figurámon is látszik.

Igazi szörny lett Kevinből
Kevin 11 Max nagyapával érkezett egy csomagban
A szumofigurák egyik csomagjában Kevin mellett Gyémántfej, Szellem, Vadorzó, Reppencs és Csupakéz "foglalt helyet"

A Ben 10 és az idegen erők epizódjaiban Kevin is 5 évvel idősebb. A 10 cm-es figurája ezt a vagány srácot tükrözi, akik még azután is mindenkivel seftel az Univerzumban, mikor már a rossz oldalról szép lassan átállt Gwen és Ben mellé.
Kevinből szerelő és a csapat fontos tagja lett

Járművek közül Kevin rádiótávirányítású autóját apa a kamrában rejtette el előlem, hogy majd egy jeles nap meglepjen vele. Bébikönnyű volt megtalálni. Köszi apa!

1 megjegyzés: