Keresés ebben a blogban

2010. október 10., vasárnap

Vilgax

Ben főellensége, az Omnitrix mestere. Ha megszerezné az órát, űrlény seregével leigázná a világot. Ám ehhez még Bennek is lesz néhány szava.  A harcok során azonban Vilgax is megváltozott. Kiheverte a robbanás okozta sérüléseket, erősebb és nagyobb lett.

Az eredeti Vilgax figura két lába és az egyik karja, a mellkasával együtt levehető. Mi lesz így belőle: A robbanás után megmentett Vilgax, aki egy üveghengerben gyógyul. A a nagyobb és részben átltászó csataverzióhoz kártya és műanyag talp tartozik.


A Vilgax gyűjtemény további darabjai: egy micro figura, két szumo figura és egy pezsga figura, ami Bennel volt egy dobozban.
A Vilgax ürhajójával kapott ezüst színű szumo figura képét is hamarosan pótolom.
S egy ritkaság: Vilgax űrhajója. A csomagban egy klasszikus vilgax figurát kaptam ( a széteső belűt), valamint egy speciális kiadású, víztiszta Ben figurát, egy "szokásos" doboz gyúrmát, s két szumófigurát. Az egyik az ezüst színű Vilgax figura, a másik egy arany színű csupakéz fickó volt.




Vannak eladó és cserélhető figuráim, járműveim is. Ha közülük nem tudsz választani, akkor a Mesehősboltban biztosan megtalálod a keresett játékot.
-----------------------------------------------------------
Egyébként tudtad, hogy Mesehősbolt országszerte Jótündéreket keres eladó munkakörbe?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése